Hvem står bag hjemmesiden

Mød Holdet Af Eksperter

Bettingsiden.dk er drevet med passion og af ekspertise for sports- og begivenhedsbetting, vi ikke bare skriver og deler om odds, vi elsker det også selv, det er det der gør Bettingsiden.dk til det som det er i dag.

Steffen Fonvig

Steffen er en anerkendt figur indenfor markedsføringsbranchen og driver til dagligt web- og markedsføringsbureauet Fonvig Group som også er partner af hjemmesiden. Steffen Fonvig driver til dagligt også sin egen blog og står for den daglige drift af hjemmesiden så vel som markedsføringen.

Kim Larsen

Kim er redaktør på Bettingsiden.dk og står for alt det fantastiske og unikke indhold du finder på vores hjemmeside. Kim er en af stifterne bag Padel Lounge og han er en erfaren gambler og har i mange år drevet med sportsbetting.

Impressum

Virksomhedsinformation

Bettingsiden.dk er en registreret virksomhed

Virksomhedsnavn: 

CVR-nr: 

Virksomhedsadresse:

Direktør:

Stiftelsesdato:

Har du spørgsmål til os, fundet fejl på hjemmesiden eller ønsker at høre mere om annoncering, kan du tage kontakt med os. Du finder vores kontaktoplysninger på kontakt-siden eller du kan skrive direkte til Kim Larsen på Kim@bettingsiden.dk for hurtig respons.

Gælder din henvendelse annoncering på Bettingsiden.dk bør du tage kontakt med annonceansvarlige Steffen Fonvig på Steffen@bettingsiden.dk.

Du kan finde flere oplysninger om Bettingsiden.dk og hvad vi står for, på vores FAQ-side.

Bettingsiden.dk Impressum