Velkommen til en af de nyeste bookmakere på markedet, men i den grad en bookmaker der er kommet at blive. Spreadex er en side med høje limits, nemme indbetalinger, nemme udbetalinger, nem verificering, samt et væld af spilmuligheder + en høj tilbagebetalings procent. Spreadex giver 2x 250,- i bonus. Én bonus på hver af deres markeder, for hos Spreadex har du nemlig 2 muligheder for at odds. Du kan spille på deres faste markeder, men du kan også spille på deres Spread marked – heraf navnet.

Velkomst bonus

SpreadEx tilbyder 250,- til deres ”faste odds marked” – hvilket er ligesom at odds ved en hvilken som helst anden bookmaker. Når du har gennemspillet de 500,-  du selv har sat ind, så åbner der sig en boks, du kan krydse af inden du sætter dit næste bet – og så kan du bruge din 250,- bonus i stedet for dine egne penge.

Spread betting bonus

Som du kan se via skemaet ovenover, så kan du ligeledes modtage en bonus på 250,- så du kan afprøve den helt nye form for betting – spreadbetting. Du kan placerer dine gratis 250,- spread bet på over/under 2,5 mål i enhver fodbold kamp. Læs mere om spread betting længere nede på siden.

Freebet/bonus af dine tab

SpreadEx er en af de få bookmakere, der ren faktisk giver lidt igen, til deres nuværende kunder, hvis du nu skulle være så uheldig at tabe dit indskud. De giver for hvert indskud, et freebet. Så taber du feks., dine indsatte 1000,- kan du til tider modtage alt mellem 100-300,-  Taber du 5000,-, kan du modtage fra 800-1600,- og så videre.

Regler og vilkår for bonus, via SpreadEx hjemmeside:

  • For at modtage bonus skal indbetaling først omsættes mindst én gang til min. odds 1,50.
  • Eksempel:
    Indbetal 300 kr. og gennemspil dit indskud 1 gang til minimum odds 1,50. Når væddemålet er afgjort, modtager du et gratis væddemål på 150 kr. til sportsbetting samt et gratis væddemål på 150 kr. til spreadbetting.
  • Indbetaling skal omsættes 5 gange til min odds 1,50.  Har du indbetalt 500 kroner, og dermed modtaget 2 x 250 kroner freebets i bonus, så skal du gennemspille for 2500kr (500 x 5 = 2.500 kr.)
  • Gratis væddemål udløber efter 90 dage efter du have oprettet din konto.
  • Indsatsen ved gratis væddemål er ikke inkluderet i afgjorte vindende væddemål. 

Spread betting, via Spreadex egen hjemmeside:

Et ‘spread’ er i det væsentlige en forudsigelse af, hvad der vil ske på et bestemt marked for en given sportsbegivenhed, udtrykt som et SÆLG-KØB-område.

Eksempelvis kan ‘spread’ for totale mål i en fodboldkamp være 2,8 – 3,0.

Det betyder, at hvis du tror, ​​at markedet eller resultatet kommer til at ende højere end det nævnte spread, ville du købe. Hvis du tror, ​​det ender lavere end det nævnte spread, så ville du SÆLGE.

Med sports spread betting, jo mere korrekt du er, jo flere multipla af din indsats kan du potentielt vinde. Men jo mere forkert, jo flere multipla af din indsats kan du potentielt tabe.

Din indsats er det beløb, du beslutter dig for at satse pr. Pointbevægelse, så et væddemål på 10kr på Total mål kan vinde eller tabe 10kr pr. Mål. Det er vigtigt at vælge din indsats i overensstemmelse hermed for forskellige spread betting -markeder, som det vil blive forklaret mere detaljeret senere.

Tjek denne fremragende video der viser hvordan spreadEx spread betting fungere: https://www.youtube.com/watch?v=kdn0qapaYoo

Vores samlede vurdering af den danske bookmaker: SpreadEx

Vi vil anbefale SpreadEx som 10/10. Vi er endnu ikke stødt på noget som helst som skulle trække ned. Alt virker som det skal. Hurtig kundeservice, gode indskuds muligheder, hurtige udbetalinger, ekstrem høje limts, stort spille udbyder marked, gode live bets og masser action på deres udvalg af begivenheder.