Bettingsiden.dk er en dansk forbrugerguide udviklet for at hjælpe spille glade danskere med at finde trygge og sikre odds- og betting sider på nettet så vel som de bedste og højeste odds- og betting bonusser der udbydes af danske og licenserede spiludbydere indenfor online væddemål.
Bettingsiden.dk er et brand af markedsføringsbureauet Fonvig Group som har sin oprindelse i Danmark, med sidenhen har flyttet til Norge hvor iværksætteren som står bag Fonvig Group, er flyttet til. Selvom virksomheden bag Bettingsiden.dk er norsk, så er Bettingsiden.dk en 100% dansk hjemmeside og forbrugerguide.
Nej, Bettingsiden.dk er ikke en spiludbyder og har ikke en spilletilladelse fra Spillemyndigeden, vi er en tredjepartstjeneste som hjælper forbrugere med at finde de rette produkter og services på nettet, med et fokus på online væddemål.
Det koster ingenting at benytte sig af vores hjemmeside og det kommer heller aldrig til at koste noget, vi tjener vores penge igennem affiliate markedsføring og får derfor en provision hver gang vi henviser en ny betalende kunde til en bookmaker eller en betting side, på denne måde kan vi slippe at tage betaling af vores besøgende, da bookmakerne betaler os for vores arbejde.